The Impossible (2012) me Titra ShqiP

The Impossible (2012)timthumb (2)

Jane krishtlindjet e 2004. Maria dhe Henri jane me pushime sebashku me 3 femijet e tyre ne plazhet e Tailandes. Teksa po pushojne ne ane te pishines se tyre te nates atyre do t’u duhet te bejne llogarite ndaj nje Tsunami qe po afrohet me shpejtesi te madhe drejt tyre duke marre me vete gjithcka qe gjen para.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s