The Collection (II) (2012) me Titra ShqiP

timthumb.phpThe Collection (II) (2012)

Një burrë  shpëton nga pengmarrja vicioze e vrasësit serial të njohur si “Koleksionisti” dhe kërcënohet që të shpëtojë një vajzë të pafajshme e cila ishte bllokuar në depon e vrasësit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s