Resident Evil: Retribution (2012) me Titra ShqiP

Resident Evil: Retribution (2012)
timthumb (8)
Eliza lufton së bashku me lëvizjen e rezistencës në betejën e vazhdueshme kundër Korporatës “Ombrella” dhe të pavdekshmit. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s