Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2012 me Titra ShqiP

Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2012timthumb (9)

Nicolas Cage vjen serisht ne rolin e tij si Blaze Johnny në Ghost Rider; shpirti i hakmarrjes. Johnny është ende duke luftuar me mallkim e tij dhe si gjahtar i djallit . Ai rrezikon gjithcka duke u ndeshuar me liderin e nje grupi ‘murgjish’ (Idris Elba) per te shpetuar nje djale te vogel dhe.. veten e tij njehere e mire nga ky mallkim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s