Now You See Me (2013) me Titra ShqiP

Now You See Me (2013) me Titra ShqiP

Nje argjent i Fbi-së dhe nje detektive e interpolit vihen ne ndjekje te nje gruPi iluzionistesh te cilet vjedhin banka gjat performancave te tyre edhe ja shperndajn publikut .. 

Advertisements